Milliárdos luxusvillát vesz az X-Faktor mentora?!

Pénzcentrum2010. október 7. 04:42

20 millió fontért, azaz 6,2 milliárd forintért keres új házat Simon Cowell, az X-Faktor tehetségkutató műsor kitalálója, producere és mentora. Az 50 éves híresség menyasszonyával bútorozna össze...


Cowellnek és menyasszonyának, Mezhgan Hussainy-nek nincsenek nagy elvárásai. Mindössze azt szeretnék, hogy új otthonukban legyen legalább hat hálószoba, egy teniszpálya, egy medence, és egy hatalmas garázs a producer autógyűjteményének.


A The Sun című brit bulvárlap úgy tudja, a pár több ingatlant is megnézett már Nagy-Britannia egyik legfelkapottabb környékén, a milliomosok által kedvelt Buckinghamshire Gerrards Cross nevű településén - döntés azonban egyelőre még nem született. 



Nagyobb térképre váltás

Úgy tudni, a jegyespár nehezen jut dűlőre: míg Cowell modern, kortárs épületben szeretne élni, menyasszonya szívesebben költözne egy régebbi, patinásabb ingatlanba.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A véleményét gyakran kemény, kritikus hangnemben kifejező mentor egyébként hamarosan komoly elismerésben részesül televíziós munkásságáért. November 22-én, az 38. Emmy Díjkiosztó Gálán kell résztvennie, hiszen idén ő is bekerült a díjazottak közé.

Címkék: