Ezt a villát választotta Angelina Jolie + fotók

Pénzcentrum2010. szeptember 8. 13:02

40 millió dollárért, azaz 9 milliárd forintért vásárolt pompázatos villát Észak-Olaszországban Angelina Jolie és Brad Pitt. A hollywoodi álompár új nyaralója minden luxussal felszerelt...

40 millió dollárt, azaz mintegy 9 milliárd forintot költött új nyaralójára Angelina Jolie és Brad Pitt - értesült a Daily Mail. Az ingatlan Észak-Olaszországban, Verona városához és a Garda tóhoz közel, a Valpolicella borvidék egy festői ligetében található.

 


Az 1600 négyzetméter alapterületű villa minden luxussal felszerelt. Az épületben helyet kapott 15 hálószoba, hét fürdőszoba, több jacuzzi, két úszómedence, konditerem és egy moziszoba is.


A hírek szerint a villához tartozik egy nagyobb szőlőbirtok és néhány istálló is. Úgy tudni, az álompár továbbra is Los Angeles-i házát használja majd állandó rezidenciaként, az olasz kúria inkább csak nyaralóként szolgál majd.


Emlékezetes, néhány hete röppent fel a hír arról, hogy Angelina Jolie Magyarországon is keres lakást, igaz, csak ideiglenesen, amíg nálunk forgatja következő filmjét. A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanszakértő szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, amely maradéktalanul kielégíti a szupersztár és családja különleges szükségleteit. Angelina elsősorban a legjobb adottságokkal rendelkező budai negyedekben, konkrétabban a II. és XII. kerületben találhat magának megfelelő otthont a forgatás idejére.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Bővebben: Sokmilliós bérleti díj és budai luxus várja a celebcsaládot

Címkék: