Százmilliókért adja el futurisztikus házát az egykor népszerű zenész (képek)

Pénzcentrum2010. február 20. 14:02

Ötezer font híján kétmillió angol fontért bocsátja áruba a Délnyugat-Londonhoz közel fekvő házát a Vince Clarke a 80-as években népszerű stílus, a szintipop egyik királya. Az épület még 1990-ben, modern stílusban épült.


Ahogy sokan ismerik -
Vince Clarke 1986-ban
(Forrás: Wikipedia)

Napi árfolyamon számolva közel 620 millió forintot kér Londonhoz közel lévő luxus házáért Vice Clarke a Depeche Mode egyik alapítója. Az szintipop műfajban alkotó zenész - a stílussal együtt - a nyolcvanas években volt a karrierje csúcsán. Pályafutása alatt több formációban is megfordult a Depeche Mode mellett. Tagja volt a többek között a Yazoo és az Erasure duetteknek, és más együttesekben is oszlopos szerepet vállalt szintetizátorával.

Az idén az 50. születésnapját ünneplő zenész azért adja el a London közelében álló modern luxusvilláját, mert a feleségével és a fiával együtt az egyesült államokbeli Maine államban él - írja a Wall Street Journal ingatlanos melléklete.


A több mint kéthektáros telken fekvő ház (címlapképen) minden földi jóval fel van szerelve. Található benne többek között beltéri úszómedence, biliárdasztal és egy saját zenei stúdió is.


A ház három hálószobájának mindegyike külön bejáratú fürdőszobával rendelkezik, berendezésük ugyanolyan modern, mint a ház többi része.


Az épületben kialakításra került extra világos konyha minden háziasszony álma, ahol a szűkebb család a reggelit is el tudja fogyasztani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A hirdetés szerint az épületben levő szőnyegek, függönyök és világítótestek árát nem tartalmazza a listaár, a leendő vásárlónak külön kell majd fizetni ezekért.


A zenész az épületről azt nyilatkozta, hogy nagyon kedveli a modern építészetet, és jobban tetszik neki, mint az a viktoriánus stílusban épült londoni  ház, amiben felnőtt.

Címkék: