Vadító panoráma nyílik a celeb luxuslakásából + fotók

Pénzcentrum2010. január 20. 16:58

Egyre olcsóbban adja hollywoodi luxuslakását Christina Aguilera. Az énekesnő már "csak" 6,9 millió dollárra tartja azt az ingatlant, amit egy éve még közel 8 millióért szeretett volna eladni.

Az azonban ártól függetlenül elmondható, hogy a világsztár lakása valóban lenyűgöző.

 


A világhírű énekesnő a hírek szerint azért szeretne túladni luxuslakásán, mert férjével megelégszenek 2008-ban vásárolt Beverly Hills-i otthonukkal.


A jelenleg 6,9 millió dollárért (1,3 milliárd forint) kínált ingatlan lenyűgöző panorámával rendelkezik, fél Los Angeles a tulajdonos lábai előtt heverhet. A kilátás állítólag naplementekor a legszebb.

 

 

A pazar panoráma akár egyenesen a fürdőkádból is élvezhető.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A négy hálószobás lakás egyik különlegessége a hatalmas moziszoba, mely minden igényt kielégít.

 

Fotók: luxist.com

Címkék: