Már csak ez hiányzott! Angelina és Brad döntött!

Pénzcentrum2010. január 19. 16:58

Mint arról korábban beszámoltunk Angelina Jolie és Brad Pitt Franciaországban vásárolt egy nagy értékű vidéki ingatlant annak érdekében, hogy megkíméljék gyermekeiket a lesifotósok hadától, ennek ellenére most ismét olyan hírek érkeztek a tengerentúlról, hogy a pár Kaliforniában tett szert egy újabb házra.

Az adásvétel nem volt véletlen, Jolie és Pitt több ingatlannal is rendelkezik Los Angelesben és most az egyik szomszédjuk dobta piacra a házát. A pár több tárgyalás és egy súlyos alku után végül döntött és megvette a házat, ugyanis már csak ez a telek hiányzott nekik ahhoz, hogy minden oldalról utcákkal körülhatárolt legyen a területük.

A képen éppen hosszú kecskeszakállat viselő színész és felesége azzal indokolta az irányár drasztikus csökkentését, hogy egyrészt a hirdetésben szereplő "legyen Angelina Jolie és Brad Pitt szomszédja" szlogen rájuk nem vonatkozik, másrészt a 2 millió dollárért (370 millió forintért) kínált kétszobás házra nem nagyon akadt jelentkező.

A szerződésbe végül 1,1 millió dollár (203 millió forint) került, így teljes lett a tömbben a Jolie-Pitt hegemónia, immár a négy utca által határolt terület kizárólag az ő tulajdonukban van. A 290 négyzetméter hasznos alapterületű ház egyébként 1920-ban épült, azóta több átalakításon és felújításon ment keresztül.

Az ügyletet bonyolító ügynökség sajnos nem tett közzé képeket, de a leírások szerint a hatalmas nappaliban bárpult és kandalló is található, a ház pedig egy 968 négyzetméteres telken fekszik (Forrás: Bergproperties).

Címkék: