Akár 25 %-os visszatérítés: cash-back kártyán gyűjthetik a foglalót!

Pénzcentrum2010. január 7. 13:02

A tengerentúlon rövidesen bevezetésre kerül az úgynevezett HomeCard cash-back kártya, mely segít a lakásvásárlóknak hatékonyabban összegyűjteni a foglalót. Bizonyos termékek vásálása, illetve szolgáltatások igénybevétele esetén a visszatérítés elérheti a 25 %-ot.

Az év első hónapjaiban a Visa és a MasterCard gondozásában is elérhető plasztik betét- és hitelkártya formájában egyaránt hozzáférhető lesz. Az igénylőknek nem vizsgálják a jövedelmét és az egyébként megszigorított adósminősítésen sem kell átmenniük.


Forrás: Cardtrak

A kártyához kapcsolódó díjak és költségek alacsonyabbak lesznek, mint amennyit a bankok felszámítanak. A pénzvisszatérítéseket egy az FDIC (Szövetségi Betétbiztosítási Társaság) által garantált megtakarítási számlán gyűjtik.

A lakással már rendelkező ügyfelek felújításra is fordíthatják a felhalmozott összeget, valamint kedvezményeket kapnak a kibocsátóval együttműködő szolgáltatók díjaiból. Eddig már csatlakoztak a rendszerhez hitelezők, biztosítók, ingatlanosok, költöztetők és telekommunikációs cégek is.

A HomeCard célja a saját lakásra vágyóknak egy új megtakarítási lehetőség biztosítása. A visszatérítés mértéke a kártyás és az internetes vásárlások után 1-25 % között változik a termék, illetve a szolgáltatás típusától függően.

Címkék: