Így néz ki egy megcsalt celebfeleség rejtekhelye

Pénzcentrum2009. december 8. 16:58

Nem tétlenkedett Tiger Woods megcsalt felesége, Elin Nordegren miután felröppent a hír, hogy a hűtlenkedő férje egy pornósztárral is ágyba bújt. A megcsalt asszony vásárolt egy kétmillió dolláros rejtekhelyet.

Szülőhazájában vásárolt a család hivatalos álláspontja szerint az ikertestvére - Josefin Nordegren - számára kicsivel több mint kétmillió amerikai dollárért (360 millió forint) házat, az akaratán kívül az elmúlt napok botránytörténeteinek egyik központi figurájává vált, Elin Nordegren - írja NY DailyNews.

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne röppenne fel a bulvársajtóban egy-egy újabb hír a világhírű golfozó, Tiger Woods házassága alatti tévelygéseiről. A sportoló nőügyeinek száma lassan eléri az egy tucatot. A híradások szerint a sportoló felesége akkor sokallt be végleg, amikor férjét egy pornófilmeket is vállaló hölggyel hozták összefüggésbe.


A Daily News tudósítása szerint az asszony mintegy kéthete kezdett el ingatlant keresni szülővárosa, Stockholm közelében. Woods feleségének választása egy fővároshoz közeli, csak komppal megközelíthető szigeten álló ingatlanra esett. A ház az adásvétel előtt egy magányra vágyó focista tulajdonában állt.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az ingatlan külsőre sokkal szerényebb, mint a 2,6 millió dollárt érő floridai Woods rezidencia, ám - köszönhetően a magas svédországi ingatlanáraknak - nem kerül sokkal kevesebbe. Amennyire lehet hinni a pletykáknak, úgy a volt modell hamarosan maga veszi birtokba az új házát, és magával viszi az Egyesült Államokból Woods-szal közös két gyermeküket is.

Címkék: