Hatalmas adósság: óriási bajban a világsztár!

Pénzcentrum2009. november 14. 16:58

Hivatalossá vált, hogy Nicolas Cage többé nem tulajdonosa New Orleans-i ingatlanjainak. Cage hitelezője, a Regions Bank ugyanis visszavette mindkét lakását, mivel a világsztár nem tudta fizetni jelzáloghitelét.

Mint arról nemrég beszámoltunk, komoly bajban van Nicolas Cage. A Nemzet aranya és a Tolvajtempó sztárjának - adósságai miatt- több értékes házát is értékesítenie kell.

Hírügynökség információk szerint Nicolas Cage 20 millió dollárra perli volt gazdasági menedzserét, mivel állítása szerint a tanácsadó útmutatásai vitték csődbe. A színész anyagi helyzete jelentősen megingott, és egykori gazdasági menedzserét, Samuel J. Levin-t vádolja azzal, hogy rossz tanácsokat adott, és elmulasztotta értesíteni őt halmozódó tartozásairól.

 


Sajtóhírek szerint az Oscar-díjas filmszínésznek több luxusingatlanát is el kell adnia: csodálatos angliai kastélyát például 5 millió fontért (1,5 milliárd forint) dobta piacra. Bel Air-ben található villája pedig már el is kelt, méghozzá a hírek szerint 15 millió dollárért, azaz közel 4 milliárd forintért. Az ingatlant - mely szakértők szerint akár 35 millió dollárt is érhet- Cage tíz évvel ezelőtt vásárolta, 7 millió dollár körüli összegért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Azt is lehetett tudni, hogy a sztár két New Orleans-i házát is árulja, egyenként több, mint 5 millió dollárért (883 millió forint). Most azonban bizonyossá vált, hogy a színésznek hitelező a Regions Bank nem tud tovább várni, és visszavette mindkét ingatlant, összesen 4,5 millió dollárért -így Cage több millió dollárt bukott a hitelügyleten.

Úgy tudni, a sztár amerikai adóhatóságnak is tartozik, összesen 6 millió dollárral.

Címkék: