80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

Pénzcentrum2009. szeptember 14. 12:02

Újabb botrány van kialakulóban az angol sajtóban: 250 ezer fontot, azaz mintegy 78 millió forintot költött bútorokra Cherie Blair, az egykori brit miniszterelnök felesége.

Amikor néhány éve Tony Blair még Nagy-Britannia miniszterelnöke volt, felesége lelkes szószólója volt a takarékos életmódnak és a tudatos vásárlásnak, például több alkalommal is 99 pennyért vásárolt az eBay online piactéren. Manapság azonban már más szelek fújnak.

 


A brit sajtó a napokban hozta nyilvánosságra, hogy Cherie Blair - a szigetországot különösen nagy mértékben sújtó gazdasági válság közepette- több mint 250 ezer fontot (78 millió forint) költött antik bútorokra a legendás Christie's és Sotheby's aukciósházakban. A különleges lakberendezési tárgyak férjével közösen vásárolt -és hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk díszei lesznek majd.

Hol szórja a pénzt Victoria Beckham?  Szenzációs videó! A Tescoban vásárol Beckham felesége!

 


A volt first lady stílusosan 18. századi bútorokat vásárolt a 18. században épült kastélyba: a kollekció különlegességei közé tartozik egy rózsafa szék és egy III. György-korabeli mahagóni asztalka, melynek becsült értéke a szakértők szerint elérheti az 1000 fontot (310 ezer forint) is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mennyi most az euró?Kattints az infocentrumba a legfrissebb árfolyamokért!

 

Címkék: