Itt malackodott a Baywatch-sztár: home videóval!

Pénzcentrum2009. augusztus 24. 16:02

David Hasselhoff és volt felesége (Pamela Bach) válásuk után már az év elején piacra dobták korábbi közös otthonukat, de mivel az a mai napig nem talált gazdára, jelentős árengedményt tettek. A közel 6 millió dolláros irányárból nagyot faragtak, jelenleg 4,195 millióért vihető a ház, ahol a részegen a földön fekve hamburgert faló sztárról házi videó készült.

Az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint az 550 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező ház Los Angeles egyik legfelkapottabb negyedében található, továbbá itt a legmagasabb az egy négyzetméterre eső celebek száma.

Az ötszobás ház 1988-ban épült, a helyi viszonyokhoz képest közepes méretű telken sikerült megtalálni az összhangot a lakóépület és az udvar között. A válásról szóló végzésben szereplő ingatlan értékesítése eléggé elhúzódott, ezért is voltak kénytelenek csökkenteni az irányárat.

A házban öt fürdőszoba található, a gasztronómiai igények kielégítését az igazi ínyencek számára is megfelelő konyha biztosítja. A szinteket lépcsőn és lifttel egyaránt leküzdhetjük, de találni a házban könyvtár, tornaterem és médiaközpont is. A háziak kényelmét kandallóval ellátott fejedelmi lakosztály szolgálja, melyhez saját fürdőszoba is tartozik.

Az udvaron kővel kirakott medence található csúszdával és saját vízeséssel, a teniszezni vágyók a kert végében hódolhatnak hobbijuknak.

A hírek szerint Hasselhoffék 1996-ban 1,98 millió dollárért vették az ingatlant, tehát még az engedmény ellenére is duplaáron szabadulhatnak meg tőle.

Címkék: