Meglógtak a Ferrarival - eladó a pavilon

Pénzcentrum2009. május 28. 13:02

Nyilván sokan emlékeznek olvasóink közül a Meglógtam a Ferrarival (eredeti címe: Ferris Bueller's Day Off) című vígjáték azon jelenetére, amikor Ferris és Cameron - kitámasztva és hátramenetbe kapcsolva - próbálják visszapörgetni a Frye apuka féltve őrzött 1961-es Ferrarijának a kilométeróráját, majd a luxusautó a fák között landol. A tengerentúlon óriási érdeklődésre számítanak a jelenetben szereplő chicagói ingatlan tulajdonosai, akik 2,3 millió dollárért piacra dobták a házukat és a hozzá tartozó híres pavilont.

A pavilonhoz tartozó ház nem egyezik meg a filmben látható lakóingatlannal, mivel azokat a jelenteket Kaliforniában forgatták. A 3000 négyzetméteres telken 1953-ban épült 475 négyzetméteres házat a hozzá tartozó pavilonnal együtt 2,3 millió dollárért dobták piacra. A kertvárosi ingatlant elsősorban a filmből megismert, ma lakásnak berendezett és használt pavilon teszi érdekessé.

A Chicago kertvárosában található ingatlan a vígjátéknak köszönhetően óriási hírnévnek örvend, a sokak kedvencének tartott filmnek köszönhetően hatalmas érdeklődésre számítanaka a tulajdonosok. A tartóoszlopokon álló pavilon igazán egyedülálló és figyelemre méltó épület, ugyanakkor az utcában autózva alig észrevehető, eldugott helyen található.

A többek között négy hálószobával, négy fürdőszobával, konyhával, kandallókkal és három férőhelyes garázzsal felszerelt ingatlan irányárát a pavilonnak köszönhetően a környékbeli ingatlanok áraitól valamivel magasabban határozták meg, ugyanakkor, aki hajlandó áldozatot hozni, az elmondhatja magáról, hogy egy unikumnak mondható ingatlannal rendelkezik (a képek forrása: Bergproperties).

Címkék: