30 éves lakáshitelt vett fel a kétszeres olimpiai bajnok!

Pénzcentrum2009. március 2. 13:00

Anyagilag igencsak megsínylette a három évvel ezelőtti válást a valaha élt egyik legsikeresebb kosárlabdázó, az amerikai Michael Jordan. Az ex-feleség 168 millió dollártól szabadította meg a kétszeres olimpiai bajnok és hatszoros NBA-bajnok sztárt, aki új barátnőjével 281 ezer dollárért vásárolt egy floridai házat.

A képen látható háromszobás ház hasznos alapterülete meghaladja a 200 négyzetmétert.


Forrás: bergproperties.com

A hozzá tartozó 500 négyzetméteres telken még az udvari medence mellett is elegendő szabad hely marad a kényelmes pihenésre. Az internetes hirdetés tanúsága szerint az eladó 340 ezer dollárért kezdte hirdetni a házat, amiből vagy lejjebb adott, vagy a sportolónak sikerült valamennyit alkudni a vételárból. 


Yvette Prieto és Michael Jordan

A hirdetés szerint a lakószobákon túl több fürdőszoba és tágas terek várják az érdeklődőket, a közelben kórház és bevásárlóközpont is található. A ház teljesen felújított, a konyhában vadonatúj berendezéseket találni a közlekedőket járólappal, a szobákat parkettával burkolták.

A hírek szerint Jordan és a kubai származású modell barátnője az egyik pénzintézettől 196 ezer dollár lakáshitelt vett fel 30 éves futamidőre, annak ellenére, hogy a sportoló több lakó- és üdülőingatlannal is rendelkezik, melyek összértéke tízmillió dolláros nagyságrendben mérhető.

Címkék: