RONopoly! Szállodára hajt a szülinapos csillag!

Pénzcentrum2009. február 4. 14:00

Holnap ünnepli 24. születésnapját a nemrégiben egy vadonatúj Ferrarit rommá zúzó portugál származású Manchester United sztár, Cristiano Ronaldo. A jeles nap alkalmából egy 8 millió font értékű szállodával lepné meg magát az ingatlanokban egyébként is dúskáló labdarúgó.

A Manchester United sztárja eddig is számos nagy értékű ingatlan megvásárlásával hívta fel magára a figyelmet, de a jelenlegi húzása még az ingatlanszakértők szerint is jó szimatra vall. Ronaldo 8 millió fontot (2,64 milliárd forintot) szán egy szálloda megvásárlására Porto Santo szigetén, nem messze Madeirától, ahonnan származik.

A szállodából káprázatos kilátás nyílik a tengerre, szakértők szerint a vétel hosszútávon jelentős hasznot hozhat a kiemelkedő helyi turizmusnak köszönhetően. A játékos elmondása szerint 12 éves korától él távol a családjától, tinédzser korában apró lyukakban húzta meg magát. Minden pillanatát ki szeretné élvezni annak, hogy befutott sztár lett és a világ a lábai előtt hever.

Kiemelkedő fizetésének és reklámbevételeinek köszönhetően drága autókat és minden földi jót megengedhet magának, de az ingatlanvásárlások mögött hosszú távú célok is lebegnek. A szálloda esetében figyelembe vette a várható megtérülést és ugyanez vezérelte, amikor nemrégiben egy jól menő ruházati butikot vásárolt a testvérének.

Tervei között szerepel egy hatmillió fontos (kétmilliárd forintos) lakóingatlan felépítése Portugáliában, ahol a sporttól való visszavonulását követően töltené az idejét.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az újabb ingatlanvásárlást követően az akasztófahumor képviselőinek számító csapattársak (a balesetet követően egy pedállal hajtható mini-Ferrarival lepték meg a játékost) szerint az Amerikában 1935-ben szabadalmaztatott játékot a futballista után lassan átkeresztelhetik Ronopoly-ra.

Címkék: