Diákok, figyelem! Ingyenes részvételi lehetőség a Portfolio Csoport legújabb rendezvényére

Pénzcentrum2023. október 25. 14:15

Érkezik a folytatása a Pénzcentrum és a Portfolio tavaszi Gen Z fesztiváljának: jön a GEN Z FEST / GREEN! Az eseményre a diákok, fiatalok rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt, a leggyorsabb 100 jelentkezőnek pedig ingyenes belépést kínálunk! Ehhez csak ezt a KÉRDŐÍVET kell kitöltenie a diákoknak!

November 9-én egy izgalmas, gyakorlati tudnivalókkal teletűzdelt, fenntarthatósággal foglalkozó fesztivált keltünk életre a CEU Downtownban. A GEN Z FEST /GREEN-en a fiatalokat szólítjuk meg: olyan eszközöket, megoldási lehetőségeket adunk a kezükbe, amelyeket be tudnak építeni a hétköznapjainkba és amelyekkel fel tudnak készülni a zöld jövőre. Kérdezhetnek, vitázhatnak, új technológiákat próbálhatnak ki ezen a napon! A fesztivál interaktív, workshopokat és tréningeket is magában foglal, így a fiatalok el tudják mondani igényeiket, félelmeiket, javaslataikat, fel tudják tenni az őket foglalkoztató kérdéseket.

A GEN Z FEST / GREEN előadója lesz

  • Fehér Zoltán, a WWF természetvédelmi osztályvezetője
  • Papp Luca, a WWF éghajlatváltozás és energia projektmenedzsere
  • Rab Árpád trendkutató, az NKE EJKK ITKI tudományos főmunkatársa
  • és Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház produkciós vezetője
  • és még sokan mások, a részletes programot itt találod!

A GEN Z FEST /GREEN-re a 26 év alattiak 92%-os kedvezménnyel, a diákok pedig 97%-os kedvezménnyel vehetnek jegyet. Sőt, most a 100 leggyorsabb diáknak ingyenes a belépés, ehhez csak egy rövid kérdőívet kell kitökteni!

A kérdőívet IDE KATTINTVA lehet kitölteni! (Az ajánlat ez első 100 jelentkezőnek szól!)

Címkék:
generáció, generációváltás, konferencia, november, fenntarthatóság, fenntartható fejlődés, globális felmelegedés, klímavédelem, fenntartható fogyasztás, klímaszorongás,