Új pályázat indult a magyar pedagógusoknak: elképesztő segítséget kaphatnak az iskolában

Pénzcentrum2023. június 21. 10:33

Komoly innovációval segítené a digitális oktatást, az ehhez való felzárkózást egy magyar cég. Sikeresen zárult a Redmenta legújabb közösségi finanszírozási kampánya, amit ezúttal a Brancs csapatával karöltve indított.

Sikeresen zárult a Redmenta legújabb közösségi finanszírozási kampánya, amit ezúttal a Brancs csapatával karöltve indított. A közösség erejének hála a Redmenta még a kampány ideje alatt elérte a kitűzött 1 000 000 forintos célösszeget, ami 69 magyar pedagógust juttat ingyenes Redmenta Plusz előfizetéshez - közölte a magyar startup friss közleményében.

Mint írják, az előfizetéssel a tanárok interaktív számonkéréseket, tananyagokat és projekt feladatokat állíthatnak össze, amit online dolgozhatnak fel a diákok. "De a Redmentával nem csak papírt lehet spórolni, hanem az átlátható szerkesztő felületnek, az egyszerű megosztási rendszernek és az automatikus javításnak hála a dolgozatírás és a tananyag készítése is rendkívüli mértékben lerövidül, nem kevés időt spórolva a túlhajszolt tanároknak" - teszik hozzá.

Tanáraink létfontosságú szerepet játszanak a jövő alakulásában. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy sok elhivatott pedagógusnak anyagi nehézségekkel kell szembenéznie, amikor a munkájához szükséges eszközöket önerőből kell beszereznie

- fogalmaz a Redmenta csapata.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Azt is hozzáteszik, hogy bár a Redmenta előfizetést országszerte sok iskola, tankerület és szakképzési centrum is támogatja, még mindig vannak olyan tanárok, akiknek nem megoldott az előfizetés finanszírozása. Ezeknek a tanároknak a megsegítésére indított pályázatot a Redmenta, ahol közoktatásban dolgozó tanárok jelentkezését várják, hogy a 69 ingyenes, egy évre szóló Redmenta Plusz előfizetés mielőbb kiosztásra kerüljön.

A Redmentának nem titkolt célja, hogy érdemi hatást gyakoroljon az oktatás fejlesztésére és eljuttassa digitális innovációját az ország minden iskolájába. Fenntartókkal és iskolákkal veszik fel a kapcsolatot a tanárok kérésére, folyamatosan növelik az ingyenes használat lehetőségeit, most pedig a pályázattal segítenek 69 tanárt előfizetéshez - zárul a közlemény.

Címkék:
iskola, oktatás, általános iskola, tanár, gimnázium, közoktatás, tanárok, tanárhiány, redmenta,