Horror pénzt kérnek egy nyelvvizsgáért 2022-ben: mutatjuk az aktuális árakat

Pénzcentrum2022. február 8. 11:17

Több nyelvvizsgaközpont emelt az árain: most kiderül, hogy a különböző helyeken milyen áron hirdetnek B2 és C1 szintű nyelvvizsgákat.

A nyelvtudás a mai globalizált világban elengedhetetlen, főleg, ha multinacionális vállalatnál szeretnénk dolgozni. Ahhoz pedig, hogy megfelelően igazolni tudjuk a nyelvtudásunkat, papírra van szükség. Az Eduline utánanézett hol mennyibe kerülnek 2022-ben a nyelvvizsgák.

Corvinus

A Corvinus középfokú, komplex nyelvvizsgáját 33 500 forintért tehetik le, az írásbeli és a szóbeli pedig egyaránt 20 500 forintba kerül. Felsőfokon 35 500 forintba kerül a komplex vizsga, az írásbeli és szóbeli részért pedig 22 500 - 22 500 forintot kell fizetni.

Pannon

Itt 17 ezer forintba kerül a középfokú szóbeli nyelvvizsga, 21 ezer forintot kell az írásbeliért fizetnetek, komplex formában pedig 33 ezer forintért nyelvvizsgázhattok. A felsőfokú vizsgákra ugyanez érvényes.

ECL

Aki ECL nyelvvizsgára készül, annak középfokon 20-20 ezer forintot kell fizetnie a szóbeli és az írásbeli részre, komplex formában pedig 33 ezer forinttal kell számolni. A felsőfokú nyelvvizsga komplex formában 35 ezer forintba, külön-külön pedig 21-21 ezer forintba kerül.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

iTolc

Az iTolc 26 400 forintért hirdet írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát középfokon, a komplex nyelvvizsgát pedig 39 500 forintért tehetitek le. Felsőfokon 28 600 forintot kérnek az írásbeli és a szóbeli részért is, míg a komplex vizsga ára 41 500 forint.

Címkék:
nyelvvizsga, nyelvtudás, vizsga, szóbeli, corvinus,