Óriási az iskolanyitási-para: a magyar szülők így döntenének

Portfolio2021. április 13. 09:30

A szülők több mint 76 százaléka nem tartja biztonságosnak az iskolák április 19-i újranyitását - derült ki a Szülői összefogás gyermekeink jövőjéért közösség online felméréséből, melyre több mint 85 ezer válasz érkezett április 6. és 9. között.

A szervezet által a Facebookon közzétett, nem reprezentatív felmérés szerint abban a kérdésben, hogy visszaengedi-e a gyermekét az iskolába április 19-én.

A válaszadók 29,4%-a bizonytalan volt, 34,7%-uk jelenti ki, hogy biztosan visszaengedi, 33,5% azonban nem akarja visszaengedni. Összességében a szülők 76,3%-a inkább nem tartja biztonságosnak az intézmények újranyitását. A szervezet szerint kitöltők rendkívül magas száma is azt mutatja, hogy

Véleményük szerint a felmérés eredményei azt mutatják, hogy a szülők veszélyesnek tartják az intézmények újranyitását.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Cselekvési szándékaik kialakításában sem a gazdasági megfontolások, sem pedig a tanulmányi előrehaladásra irányuló vélekedések nem játszanak kimutatható szerepet. A betegségtől való félelemmel szemben egyedül a retorzióktól való félelem látszik ellentétes erőnek. Mivel a kormány visszavonta a középiskolákra vonatkozó április 19-i nyitási szándékát, a szervezet az elemzésben a gimnáziumokra vonatkozó adatokat nem közölte.

Címkék:
iskola, felmérés, szülők, újranyitás,