Új szolgáltatással rukkolt elő a Revolut: elsőként a magyarok próbálhatják ki

Pénzcentrum2024. február 21. 16:32

Magyarországon startolt el a Revolut új megtakarítási számlája, az ezen elhelyezett pénzre napi kamatot fizet a szolgáltató - közölte a Revolut. A kamat mértéke az előfizetési csomagtól függően 1,25 és 4,75 százalék között mozog.

Elsőként Magyarországon vált elérhetővé a Revolut új terméke, a napi kamatozású megtakarítási számla. A forint megtakarítások kezelésére alkalmas termék már elérhető az alkalmazásban. A Revolut felhívja rá a figyelmet, hogy engedéllyel rendelkező bankként a számláin tartott megtakarításokra is érvényes a 100 ezer euróig terjedő betétbiztosítás.

A számlán lévő megtakarításokat nem kell lekötni – azok bármikor levehetők onnan. A kamat mértéke az ügyfél számlacsomagjától függ – a standard csomag évi 1,25 százalékot, a prémium csomag évi 3,25 százalékot, a metál csomag évi 4,25 százalékot, az ultra csomag pedig évi 4,75 százalék kamatot ad a megtakarítási számlán lévő pénzekre. A feltüntetett kamatok bruttó értékek, így azokat 15 százalék adó és 13 százalék szocho is terheli.

Címkék:
kamat, megtakarítás, betétbiztosítás, csomag, szolgáltató, revolut, megtakarítási számla,