Újabb leállás jön az ügyintézésben: szinte egész nap nem lesz elérhető több ügyfélkapus művelet

Pénzcentrum2024. február 20. 15:10

Az IdomSoft Zrt. által végzett informatikai karbantartás miatt 2024. február 24-én (szombaton)  9 óra és 2024. február 25-én (vasárnap)  0 óra között nem lesz elérhető az űrlapbeadással járó ügyintézés - közölte honlapján a Magyar Államkincstár.

Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérnek.

A Magyar Államkincstártól független karbantartás érinti a www.magyarorszag.hu oldalon kezdeményezhető online: 

  • Értékpapír nyilvántartási-számla nyitást,
  • Kincstári Start-értékpapírszámla nyitást,
  • Nyugdíj-előtakarékossági számlanyitást,
  • WebKincstár és MobilKincstár hozzáférés igénylését, és
  • Adatmódosításra vonatkozó űrlapok kitöltését és beküldését.

Azt kérik a lakosságtól, hogy a szolgáltatáskiesésben érintett műveleteket – lehetőség szerint – szíveskedjenek a megjelölt  időszakot megelőzően vagy azt követően igénybe venni.

Pontosítás: Korábban a Magyar Államkincstár honlapján megjelent közlemény szerint azt írtuk, hogy "nem lesz elérhető az ügyfélkapus online ügyintézés" szombaton, azonban azóta a portálon közzétett felhívás arra módosult: "nem lesz elérhető az űrlapbeadással járó ügyintézés". A hírt pontosítottuk. A frissített közlés szerint tehát a fent megjelölt időpontban az ügyfélkapu más szolgáltatásai működnek majd, csak az olyan műveletek nem, amelyek űrlapbeadás útján intézendők.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
magyarország, államkincstár, online, ügyintézés, ügyfélkapu, leállás, karbantartás, magyar államkincstár,