Újabb leállás az OTP-nél: ezek a szolgáltatások nem fognak működni, még a netbank sem

Pénzcentrum2023. augusztus 4. 07:35

A OTP arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy fejlesztési okokból 2023. augusztus 5-én 23 órától augusztus 6-án hajnali 2 óráig, az internetbank, az online személyi kölcsön, az eBIZ szolgáltatás, a Simple, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, a SZÉP kártya mobilalkalmazás foglalási előleg kifizetése és az egyenlegek megjelenítése, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

Közölték, hogy a tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

Nem ez lesz az egyetlen leállás augusztusban. 2023. augusztus 24-én hajnali 1 órától 5 óráig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt – ezen időszakban – a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP Bank logóval ellátott kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni.

Címkék:
netbank, bank, internetbank, megtakarítás, otp, online, kölcsön, leállás, simple, otp bank, szolgáltatások,