Elpusztult a kriptovaluta-kereskedő hörcsög: hatalmas profitot termelt, lenyomta az S&P 500-at

Pénzcentrum2021. november 26. 13:02

Elpusztult a hörcsög, aki ketrecében szaladgálva adta-vette a kriptovalutákat az interneten. Mr. Goxx néhány hónap alatt 20 százalékos hasznot termelt az ügyleteivel, mialatt a legnagyobb amerikai cégeket egybefogó S&P 500-as index kb. feleennyi hozamot termelt. Azt nem tudni, hogy átveszi-e valamilyen más állat a néhai kriptokirály hörcsög portfólióját.

Gyázol a kriptovalutázó közösség: ugyanis epusztult a világ leghíresebb hörcsöge, Mr. Goxx, aki a nyáron azzal vált híressé, hogy kriptovalutákkal kereskedik - írja a Business Insider.

A kisállat június óta elképesztő karriert futott be: a ketrecében berendezett kereskedési irodájából pár hónap alatt 19,7 százalékos hozamot hozott össze, ezzel lenyomta az 500 legnagyobb amerikai vállalatot tömörítő részvényindexet, az S&P 500-at, ami ugyanennyi idő alatt csak 10,9 százalékot hozott.

Mr. Goxx örömet szerzett az embereknek szerte a világon, és emlékeztetett minket arra, hogy ne vegyük túl komolyan az életet

- írta Twitteren a hörcsögnévtelen gazdája, aki szerint az állat nagyon beteg volt. Utolsó kereskedése 3 229,4 tron token eladása volt november 20-án, ami hatalmas húzásnak bizonyult, mivel ezután a kriptopénz közel 10 százalékot zuhant, miután az eToro közölte, hogy törli a TRX-et a platformjáról az amerikai befektetők számára.

Friss árfolyamok és indexek a Pénzcentrum aloldalán!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hörcsög a saját kis irodájából kereskedett a kriptopénzekkel: ha a „sell” csövön mászott keresztül, akkor eladott valamilyen kriptopénzt a portfóliójából, ha a „buy” feliratú alagúton szaladt át, akkor új kriptovalutát vásárolt. Hogy pontosan mivel kereskedett, azt a mókuskerekével választotta ki a 30 különféle kriptopénz közül - a mennyiséget is itt állította be.

Mr. Goxx gazdája több mint 12 ezer dollárt gyűjtött össze a Goxx Capital nevű NFT-k eladásából, ebből finanszírozta a hörcsög befektetéseit, és biztosította neki a technikai hátteret. Egyelőre nem tudni, átveszi-e valamilyen más háziállat a kriptohörcsög üzletét.

Címkék:
tőzsde, állat, youtube, kriptopénz, kriptovaluta, kisállat, amerikai tőzsde, kriptotőzsde,