Végre elárulta VV Soma, mire költi valójában nyereményét

Pénzcentrum2017. január 11. 16:36

Végre kiderült, mire költi 36 milliós nyereményét a való Világ legutóbbi szériájának győztese, VV Soma. A valóságshow nyertese már el is kezdett költekezni a nyereményéből, az első saját magának ajándékozott tárgya egy konzol volt. Soma barátai egyébként azt mondták róla, hogy kifejezetten smucig és spúr személyiség, ez viszont segíthet a hirtelen jött nyeremény beosztásában.

A Való Világ legfrissebb, nyolcadik szériájának győztese, VV Soma elárulta, hogy mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Korábban a Pénzcentrumon írtunk róla, hogy barátjától, Pumped Gabótól is kaphat Soma tanácsokat, ez azonban meglepte őt, elmondása szerint ő maga is tanácsokra szorulna.

Erre költ majd VV Soma

VV Soma biztos benne, hogy költeni fog egy-két felesleges dologra a nyereményből. Az elsők között egy konzolt szerzett be, amit már meg is rendelt, elmondása szerint ez eddig kimaradt az életéből. Emellett hamarosan lakást szeretne venni és a jogosítvány megszerzése is céljai között szerepel.

Emellett a családjának is szeretne segíteni és félre is szeretne tenni a pénzből. Nem utolsó sorban egyébként Soma folytatná az iskolát, amit korábban elkezdett, ez idő alatt viszont fent is kell tartania magát, valószínűleg erre is takarékoskodna.

Egyébként Soma a spórolás nagymestere.

Nem sokan tudják róla, de ő a legspúrabb ember a világon. Mindent ingyen szeret, vagy legolcsóbban, és mindig kevés pénzt hoz magával

- mondta Gabó Somáról az RTL Klubnak. A villalakó társait is megkérdezték egyébként Soma költekezési szokásairól, ők kifejezetten smucignak írták le a VV8 győztesét.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mibe teheti a pénzt Soma?

A korábbi valóságshow-győztesek is adtak tanácsokat VV Somának, Aurélió például vásárlási tanácsot adott, illetve szerinte a pénzzel kapcsolatban a szüleire kellene hallgatnia.

Loading...

Az előző, hetedik Való Világ győztese, VV Robin viszont azt tanácsolta, hogy kösse le a pénzét, így járhat a legjobban.

Loading...

Címkék:
karrier, nyeremény, megtakarítás, való világ, vv,