Fordulat a Kun-Mediátor botrányban: van remény a karcagiaknak?

Pénzcentrum2015. június 1. 09:02

Egyezkedne a károsultakkal Marcsika lánya. A Kun-Mediátor Kft. révén 10-20 milliárd forinttal becsapó Dobrai Sándorné kisebbik gyereke a károsultak képviselőivel találkozna.

Kedves Ismerőseim! A hétvégén újra Haza megyünk Karcagra, ha úgy gondoljátok, hogy szeretnétek feltenni kérdéseket nekünk, akkor két emberrel, akit ti felhatalmaztok szívesen beszélgetünk és válaszolunk a kialakult botrányos helyzetről

 - írta a minap a Facebookon a köddé vált Bróker Marcsika lánya.

Krisztina felajánlotta, hogy beszélne a károsultak képviselőivel, hogy válaszoljon a kérdésekre. Hogy ez milyen formában valósul meg, nem tudni - mondta a Blikknek Balog Zoltán, az egyik karcagi károsult. A helyiek szerint Dobraiék újra akarják nyitni éttermüket.

Marcsika lányai a botrány kirobbanása után elköltöztek Karcagról.

A károsultak egyik ügyvédje szerint nem lenne jó vége, ha Marcsika lányai újra kinyitnák az éttermüket, amelyet pár éve újítottak fel százmilliókért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Kun-Mediátor ügy röviden

Karcagon évekig magas kamatot ígért a befektetésekre a Kun-Mediátor utazási iroda. A városban mindenki ismerte a cég vezetőjét, Marcsikát, aki gyakorlatilag semmilyen engedéllyel nem rendelkezett pénzügyi befektetések kezelésére. Sokan vitték hozzá a pénzüket, az esetenként 20 százalékos kamat reményében. Marcsika a befektetett pénzekből fizette ki a kamatokat, de a botrány tavaszi kirobbanásakor a karcagiak megtakarításaival - a hírek szerint több milliárd forinttal - eltűnt. Állítólag Közép-Amerikában bujkál.

 

Címkék:
megtakarítás, kun mediátor, marcsika,