Tízmilliókat keres vetkőzéssel a nyuszis magazin magyar sztárja

Pénzcentrum2014. március 8. 13:01

Elképesztő! 40 millió forintot, azaz egy luxus-családiház árát kereste már meg Hargitai Bea a testével. Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni.

"Eddig mennyi pénzt kerestél a testeddel?" - tették fel a kérdést a TV2 Nanee! című műsorában Hargitai Beának. Rövid hatásszünet után a nyuszilány azt felelte, hogy legalább 30-40 millió forintot tudott "összevetkőzni".

"17 éves korom óta vetkőzök" - tette hozzá Hargitai.  Elmondása szerint rengeteg magyar, illetve külföldi címlapon szerepelt, így kapott fizetést dollárban, euróban és forintban is.

40 millió forint már érdemes befektetni

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni. A forint alapú bankbetétek igen alacsony hozammal kecsegtetnek, azonban ha euróban gondolkodunk, akkor szép haszonra tehetünk szert.

Az euróbetétek esetén kihasználhatjuk azt, hogy a forint árfolyama az euróhoz képest nagy ingadozásnak van kitéve, így extra hozamot elérve a bankbetétünkön. Különösen igaz ez, ha a művésznőhöz hasonlóan dollárban, vagy euróban kapod a fizetésed. Ilyen esetben érdemes lehet csak a megélhetéshez szükséges összeget átváltani, és a nagyobb, forintban fizetendő kiadásokra euróban félre tenni a pénzt addig, amíg az árfolyam a nekünk kedvező szintet el nem éri. Erről részletesebben ITT olvashatsz.

Címkék:
karrier, fotózás, modell, majka, meztelenkedés,