Nem kell fizetni a kártyás vásárlások után a Budapest Banknál

Pénzcentrum2013. január 4. 13:17

A Budapest Bank 2013. január 1-je után is díjmentes betéti kártyás vásárlást biztosít a jelenleg igényelhető számlacsomagjainak többségében, így ezeknél a számlacsomagoknál idén sem számol fel díjat a bank a POS terminálon, illetve az online módon bankkártyával történő fizetés esetén. A pénzintézet ügyfelei számára szintén díjmentes a vásárlás a bank valamennyi hitelkártyájával*, emellett a csoportos beszedési megbízások teljesítése is díjmentes marad.

Nem változik a betéti kártyával történő vásárlásoknál alkalmazott díj mértéke 2013-ban sem a Budapest Bank jelenleg igényelhető számlacsomagjai többségénél. 2013. január 1-je után is díjmentes marad a kártyahasználat a Kényelem Plusz, a Kiemelt Nulla, a Prémium, a Money Plusz, az Universo, a Dolgozói Jutalom, a Dolgozói Bónusz, a Dolgozói Menedzser és a Dolgozói Exkluzív, illetve a Takarékos és az OVB folyószámlacsomaghoz kapcsolódó betéti kártyákkal történő vásárlásoknál.

Ezeknél a számlacsomagoknál - a diákok által elérhető Universo számlacsomagot kivéve - díjmentes marad a csoportos beszedési megbízások teljesítése is. Mivel az interneten történő kártyás vásárlás is bankkártyás vásárlásnak minősül, így az ahhoz kapcsolódó online fizetések is díjmentesek maradnak valamennyi fent említett számlacsomag esetében.

Az előzőekben felsorolt díjmentességek a lejárat nélküli számlacsomagokban legfeljebb 2015.12.31-ig, a lejárattal rendelkező csomagokban pedig az adott számlacsomag lejáratáig élnek. A kedvezmények valamennyi olyan ügyfélre kiterjednek, akik a felsorolt számlacsomaggal rendelkeznek, függetlenül attól, hogy mikor nyitották számlájukat.**

Szintén díjmentes marad a Budapest Bank valamennyi - korábban vagy újonnan kibocsátott - hitelkártyájával történő vásárlás. Mivel bankon belül az egy ügyfél nevén szereplő számlák közötti pénzmozgást nem terheli tranzakciós illeték, így bankon belül a folyószámláról a hitelkártyára történő átutalás díja sem emelkedett 2013. január 1-jétől.

Címkék: