Így bukott milliókat a legendás magyar énekes - Toplista

Pénzcentrum2012. december 30. 13:02

Pénzügyi portálunk rendszeresen jelentkezik a celebvilág híreivel is, hiszen köztük is akad szép számmal devizaadós, éttremtulajdonos és megtakarítani vágyó tőzsdeguru. Az év legnagyobb bukásait szedtük össze, amiből mi is tanulhatunk 2013-ra.


A Gáspár család izgulhatott legjobban év közben, még letöltendő börtönbüntetésre is volt esély a Blikk szerint, de a közel 80 milliós adócsalást megúszták egy felfüggesztett büntetéssel. Ha róluk szeretnél olvasni, kattints a cikk címére.

Letöltendőt kértek az RTL Klub botránycelebjére: 12 évet is ülhet
A Pénzcentrum.hu már többször beszámolt Gáspár Győző és felesége adótartozásáról. A Blikk beszámolója szerint hatalmas fordulat történt az ügyben. A bírósági tárgyaláson letöltendő börtönbüntetést kértek a párra. Az adócsalás büntetési tétele 2-12 év lehet.

Egyre több vállalkozás jelent csődöt Magyarországon, novemberben szinte óránként húzták le a rolót különböző üzletek és ez alól a celebvilág sem kivétel.

Bedőlt a magyar celeb étterme - milliókat bukott
Egy év alatt beletört a bicskája a vendéglátó-ipari vállalkozásba VV Lacinak: bezárta a tavaly nyár óta Komáromban üzemeltetett Club Lazarust. Az üzleten 8 millió forintot bukott - írta a Blikk. VV Laci A Cetelem Körkép 2012 című tanulmány szerint a magyar családok mindössze 6 százaléka teheti meg, hogy havonta elmenjen étterembe.

Sokaknak van devizahitele Magyarországon, amit a magas árfolyamok miatt már nem tud fizetni és van, amikor a szárgázsi sem segít. Árfolyamrögzítés azért egy kis lélegzetvételnyi időt adhat az adósoknak, melyről minden információt megtalálsz a honlapunkon.

Hitelcsapdában a magyar sztárceleb: mindenét eladná
Mindent elkövet VV Ágica, hogy kimásszon tetemes adósságából. Ezért még attól sem riad vissza az egykori villalakó, hogy interneten árulja különböző ingóságait.

A megtakarításainkkal sem mindegy hogy bánunk, Dehusa Gjon például 4 milliót bukott el a tőzsdén. Betéti körképeink neked viszont megbízható segítséget adhat pénzügyeid rendezésében.

Így bukott milliókat a legendás magyar énekes
Tízmillió forintot forgatott meg a tőzsdén Delhusa Gjon, az RTL2 valóságshowjában szereplő énekes, ám ebből 4 millió forintot elveszített. Annak jártunk utána, vajon miért történt mindez? Ki hibázott? Delhusa Gjon vagy a pénzét kezelő bróker?

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

+1 bukás, minden év kedvence.

Még az adóellenőröket sem látta előre: lebukott a jósnő
Egy villában fogadta a jósnő az adóellenőröket, de nem adott számlát a jóslásról, 200 ezer forintra büntethetik.

Címkék:
jósnő,