Facebook oldalt indított az OBA

Pénzcentrum2011. január 25. 16:58

A pénzügyi ismeretek naprakészen való tartásához nyújt segítséget az OBA által elindított Facebook oldal. Az aktuálisan zajló Jógazda Takarékpénztár betétesi kártalanításának hírein túl az oldal segítséget kínál a megtakarítási termékek kapcsán mindazoknak, akik a bankbetétek biztonsági szempontjaira is kíváncsiak. A közösségi oldal elindításával az intézmény célja a pénzügyi tájékozottság növelése.

"Az elmúlt napokban rengeteg kérdést kaptunk a január első munkanapján bezárt Jógazda Takarékpénztár betéteseitől, más hitelintézeti ügyfelektől és alkalmazottaktól, továbbá az üggyel foglalkozó újságíróktól és az ügyféltájékoztatásért felelős banki kommunikációs szakemberektől.

A felmerülő számos kérdés és pontosításra váró témák széleskörű megválaszolása érdekében indítottuk el a hazai betétbiztosítás Facebook profilját "Betétbiztosítás - OBA" név alatt.

Az oldalon a pénzügyi fogyasztói döntésekhez kapcsolódó hasznos útmutatásokat, kérdésekre adott, másnak is tanulsággal járó válaszokat, napi üzenetmorzsákat fogunk kiposztolni." - mondta Tóth István az OBA kommunikációs vezetője.

 

Címkék: