Így lesz milliárdos a bolti dolgozó

Pénzcentrum2010. december 7. 16:58

Egy 43 éves áruházi pénztáros ütötte meg múlt szerdán az 5,62 millió fontos (1,856 milliárd forint) főnyereményt a brit nemzeti lottón. A nyertes azonban nem kívánja a gazdagok életét élni, egy rövid szabadság után még munkahelyére is vissza szeretne menni.


Az Asda diszkont áruházlánc pénztárosa, Sue Stebbings azt nyilatkozta, hogy egy évre szabadságra megy, azonban ezt követően esze ágában sincs semmittevéssel tölteni a napjait, mivel a pihenés után mindenképp szeretne visszamenni munkahelyére. A friss milliomos elmondása szerint ugyanis otthon unatkozna.

A szerencsés család tervei szerint a nyereményből kifizetik a jelzáloghitelt a három hálószobás házukon és megveszik a férj, Mr. Stebbings régóta áhított horgászhajóját, valamint természetesen biztosítják gyermekeik továbbtanulását is.

 


A nyertes família az életvitelén nem kívánnak nagymértékben változtatni, Sue Sebbings elmondása szerint továbbra is használni fogják a 10%-os munkavállalói kedvezményre jogosító munkavállalói kártyáját az Asda áruházban. A karácsony sem lesz idén más mint eddig, talán kicsivel több ajándék kerül a fa alá.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: