Most neked fizet a sárga csekk! Keresd az ezreseket!

Pénzcentrum2010. április 19. 16:02

A CIB Bank hadjáratot indított a sárga csekkes rendszer visszaszorítására és csekkenként ezer forinttal jutalmazza azon ügyfeleit, akik csoportos beszedési- vagy állandó átutalási megbízásra váltanak. A postai sorbaállás most úgy váltható fel egyszerű és kényelmes banki fizetésre, hogy közben még nekünk fizetnek.

Az ügyfeleknek nincs más tennivalójuk, mint be kell fáradni valamelyik CIB bankfiókba a sárga csekkekkel. Amennyiben a jövőben a csekkeket a folyószámlájukról állandó átutalási- vagy csoportos beszedési megbízással fizetik, úgy a megbízás első teljesülését követően ezer forintos jóváírásban részesülnek.

Az akciós ajánlat június 30-ig tart, így még van idejük szakítani a sárga csekkel az ügyfeleknek. A promócióban az ügyfél állandó vagy értesítési címére szóló postai készpénz-átutalási megbízások vehetnek részt, melyek adott szolgáltatásra vonatkoznak egy bizonyos szolgáltató irányába.

A résztvevők annyiszor ezer forintos jóváírást kapnak, ahány új rendszeres megbízást adnak a folyószámlára. Rendszeres megbízás alatt a bank a csoportos beszedési megbízást, az állandó átutalási megbízást és a CIB Internet Bank Díjnet szolgáltatását érti.

A bank közlése szerint az ezer forintos jóváírások a feltétel teljesítését követő hónap 15-ig történnek meg, de legkésőbb 2010. október 15-ig.

Címkék: