OTP: megszűnik az ingyenes átutalás?

Pénzcentrum2010. január 21. 13:06

Az OTP Bank hirdetménye szerint a Prémium számlacsomagnál eddig díjmentes szolgáltatások csak feburár 28-ig maradnak ingyenesek, utána fizetni kell értük. A bank szerint ami eddig díjmentes volt, azért ezután sem kell fizetni, a többi szolgáltatás díját pedig az infláció alakulásának függvényében felülvizsgálják - írta az Index.


Megszűnik az ingyenes utalás az OTP Bank összes számlacsomagjánál - legalábbis ez derül ki a bank hirdetményéből. Ahogy több olvasónk is jelezte, nehéz lenne legalábbis mást kiolvasni egy olyan táblázatból, amiben egy adott szolgáltatás mellett az szerepel: ára X forint, február 28-ig díjmentes.A hirdetményben szerepel ezen szolgáltatások ára is. A rendszeres átutalási megbízásoknál 55 forintot, a csoportos beszedési megbízásoknál 45 forintot, a hiteltörlesztésnél 45 forintot kellene fizetni.

Ennek fényében joggal hiheti azt a bank ügyfele, hogy február 28. után emelkednek a díjak, vagyis az OTP Banknál megszűnik az ingyenes utalás még a legdrágább havidíjú számlacsomagoknál is. A bank azt mondja, hogy elektronikus utalásnál és hiteltörlesztésnél, de általában a február végéig díjmentesként meghirdetett szolgáltatásoknál belátható időn belül nem tervezi díj felszámítását. Azaz marad az ingyenesség. A cikk folytatásához kattintson ide.

Címkék: