A Visa 2020-ig olimpiai szponzor marad

Pénzcentrum2009. november 3. 14:32

A Visa Inc. bejelentette, hogy nyolc évvel meghosszabbítja szponzorációs szerződését az Olimpiai Játékokkal. A szponzoráció meghosszabbításával a Visa fenntartja az 1986 óta élő jogát arra, hogy az Olimpia exkluzív szponzora legyen a Londoni Játékokat követő négy olimpiának: Szocsi Téli Olimpia Oroszországban 2014-ben, 2016 Rio de Janeiró-i Nyári Játékok, a 2018-ben megrendezésre kerülő téli, valamint a 2020-as nyári olimpia.

A szponzoráció meghosszabbítását a Moszkvában tartott hivatalos aláíró ceremónia keretei között jelentette be a Visa Inc. csoport elnöke, Rupert Keeley és az Olimpiai Bizottság elnöke, Jacques Rogge.

Az új szerződés lehetővé teszi a Visa számára, hogy további előnyökhöz juttassa tagbankjait, illetve a kártyabirtokosokat a kártya elfogadóhelyek számának bővítésével, exkluzív programokkal, a tagbankok pedig egyedi élményt nyújthatnak ügyfeleiknek a Visa marketing programjain keresztül.

A Visa volt az első olyan globális partnere a Játékoknak, amely az Olimpiáknak otthont adó városokhoz kapcsolódóan épített ki egyedi marketing stratégiát.

Címkék:
ceremónia,