K&H ügyfelek figyelem! Péntektől fontos változások

Pénzcentrum2009. szeptember 15. 12:02

2009. szeptember 18-tól új és egységes elektronikus azonosítást vezet be a K&H Bank, így az ügyfelek egyetlen azonosítóval el tudják majd érni a különböző elektronikus szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a K&H lakossági, vállalkozói és trambulin e-bank (sms-azonosítással), valamint a K&H TeleCenter, a K&H Cégvonal és a K&H Vállalati ügyfélszolgálat.

Az új rendszer bevezetését követően a felsorolt szolgáltatások egységesen egy 8 számjegyű K&H énazonosítóval, valamint a hozzá tartozó 6 számjegyből álló titkos ePIN kóddal válnak elérhetővé.

Az e-bank használatával kapcsolatos tudnivalók

Az sms azonosítású e-bankkal rendelkező ügyfeleknek az első belépés alkalmával meg kell változtatniuk az sms aktivizációs kódot, ez lesz a jövőben az új ePIN kód. Ugyanez a teendő abban az esetben is, amennyiben az ügyfél az e-bank mellett más elektronikus szolgáltatást is igénybe vesz.

Nem változik a belépés módja a chipkártyás azonosítású e-bankkal rendelkező ügyfeleknek, de amennyiben más elektronikus szolgáltatással is rendelkeznek, úgy az e-bankba történő első belépés alkalmával kell megadni az ePIN kódot.

A telefonos ügyfélszolgálatokkal kapcsolatos tudnivalók

Ha az ügyfél kizárólag egy telefonos ügyfélszolgálathoz rendelkezik hozzáféréssel, akkor csak az elnevezések változnak. A jelenlegi K&H ügyfélazonosító K&H énazonosítóra, a jelenlegi TPIN kód ePIN kódra módosul.

K&H cégvonal esetében 2010. március 31-ét követően a nem önálló aláírási joggal rendelkező TPIN birtokosok számára cégszintű lekérdezési jogot szükséges igényelni. Számukra a szolgáltatás a jelenlegi formájában 2010. március 31-ét követően megszűnik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha egy ügyfél több telefonos ügyfélszolgálathoz is rendelkezik hozzáféréssel, akkor az új ePIN kódját bármelyik K&H bankfiókban személyesen is megadhatja.

Számlaegyenleg lekérdezéssel kapcsolatos tudnivalók

Az új azonosítási módszer bevezetésével K&H Cégvonalon keresztül egyszerűbb és gyorsabb egyenleglekérdezésre lesz lehetőség az úgynevezett elsődleges számlabeállítás segítségével.

Az automata egyenleglekérdezés során a számlacsoport menüből történő kiválasztást követően az egyenleg azonnal meghallgatható, minden további kód megadása nélkül, de számlacsoportonként csak egy elsődleges számla kerülhet beállításra.

Vissza a főoldalra!

Címkék: