Eldrogozta a nyereményét a tinédzser lottónyertes

Pénzcentrum2009. augusztus 31. 12:02

Alig néhány év kellett egy brit tinédzsernek, hogy fenekére verjen a lottónyereményének, 1,9 millió fontnak, mely akkori árakon nagyjából 684 millió forintnak felelt meg.

Callie Rogers története egy jó példa a rossz példára. Az akkor alig 16 éves tinilány 2003-ban 1,9 millió fontot nyert a brit lottó jackpot-nyereményén, de a pénzt nem tette el, inkább véget nem érő költekezésbe kezdett.

A családtagoknak vett házak, a drága ruhák és gyors autók mellett Callie Rogers saját bevallása szerint legalább negyedmillió fontot költött el kokainra. A lány barátai az utóbbi években egytől-egyig a kokain mámorában éltek, és idővel ő is rászokott. A dorg hatásaitól azonban nem hogy jobban érezte volna magát, de még inkább kiújult a depressziója, mellyel évek óta küzdött. Ennek köszönhetően Ms. Rogers háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg.

A 22 éves kétgyermekes anya azóta túl van egy pszichiátrai kezelésen és már antidepresszánsokat sem szed, de állítja, jobb szerette volna, ha egyáltalán nem nyer a lottón. Igaz, mostanra nagyjából úgy is érezheti magát, hiszen állítása szerint az 1,9 milliós nyereményből alig 20 ezer font maradt az egyik számlán, semmi több.

 

Címkék: