Strukturált betétekkel csalogat az FHB

Pénzcentrum2009. augusztus 27. 15:48

Az FHB Forte Strukturált Betétek fő célja a hosszabb távú megtakarási lehetőségeket kereső ügyfelek igényeinek kielégítése. Az FHB Forte betétek ötvözik a hagyományos betétek biztonságát a befektetések remélt magasabb hozamával.

A strukturált betétek fontos jellemzője, hogy miközben a befektetett betéti tőke biztonságban van, a megtakarítási futamidő végén realizált kamat - bizonyos feltételek teljesülése esetén - az azonos futamidejű állampapírokénál illetve bankbetét-ekénél látványosan magasabb lehet. Az elérhető kamat tehát jelentős lehet, ugyanakkor a betéti konstrukcióból eredendően a betételhelyező a legrosszabb esetben is csak a kamatprémiumot kockáztatja.

Az FHB Forte Árfolyam Betét a rövidebb, 15 hónapos futamidejű forint betét, amelynek kamatozása a forint-euró keresztárfolyamhoz kötődik. Minden olyan napra, amikor az árfolyam egy meghatározott sávon belül található, az ügyfél kiemelt kamatban részesül. Az egy évre vetített kamat legkedvezőbb esetben eléri a 14%-ot (EBKM évi 13,78%).

Az FHB Forte Hatos Betét euróban nyújt a 24 hónapos futamidő végére akár 20%-ot meghaladó kamatot, amennyiben hat féle, nemzetközi tőzsdén jegyzett árupiaci termék árfolyama a kiinduló ponthoz képest 40%-os mértékű növekedést mutat. Egy esetleges újabb vissza-esés esetén is megmarad a befektetett összeg.

Címkék: