Hol itt a válság? Bővít a Citibank

Pénzcentrum2009. június 16. 15:32

A kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is folytatja a Citibank a magyarországi fiókhálózatának bővítését. A legújabb egységet május végén nyitották meg a budapesti Aréna Plazában.

Az új kirendeltség univerzális bankfiókként működik, azaz a lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt teljes körű szolgáltatást nyújt, a tervek szerint júliustól már - Magyarországon először- szombatonként is. A fiókot Shirish Apte, a Citi kelet- és közép-európai régiójának vezérigazgatója avatta fel. Apte elmondta, hogy a jelenlegi kihívásokkal teli időszakban való fióknyitásukkal is egyértelműen jelezni szeretnék ügyfeleiknek, hogy továbbra is stabil és erős partnereik, akik folyamatosan keresik az új lehetőségeket, hogy közelebb kerüljenek hozzájuk.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója az avatón arról is tájékoztatást adott, hogy további új univerzális bankfiókok nyitását tervezik a főváros egyéb forgalmas pontjain is, ahol az ügyfeleik könnyen hozzáférhetnek világszínvonalú termékeik és szolgáltatásaik teljes kínálatához.

Címkék: