Kiemelt kamatok a K&H-nál

Pénzcentrum2009. május 18. 10:17

A K&H leendő és meglévő ügyfeleinek mától több befektetési lehetőséget is kínál magas kamattal, illetve hozammal. Ezek közül kiemelkedő a K&H üdvözlet betét még mindig 13,13%-os kamattal. Minden nap 13 szerencsés nyertes pedig dupla kamatot kaphat lekötött K&H üdvözlet betétjére az akció ideje alatt.

A megtakarítások szakértőjeként a K&H továbbra is segíti ügyfelei okos pénzügyi döntéseit a megváltozott gazdasági helyzetben, amikor a megtakarítási szándék és a biztonságra való törekvés még inkább előtérbe került. A K&H ügyfeleinek számos lehetőséget kínál, hogy megtakarításaikat tovább tudják gyarapítani.

Kiemelkedő ajánlat a piacon az új betétként elhelyezett K&H üdvözlet betét, mely mától június 26-ig fix, 13,13 %-os kamatozással két hónapra, egy futamidőre köthető le, minimum 50 000, maximum 25 millió forint összegig. A K&H üdvözlet betét a számlavezetési díj-mentes K&H biztos tartalék számláról köthető le. A 2009. május elejétől bevezetett biztos tartalék számla a korábbi K&H megtakarítási betétszámla újabb lehetőségekkel kibővített változata. A K&H biztos tartalék számlára érkező rendszeres havi utalásokat kamatprémiummal díjazza a Bank, a kamatprémium nemcsak a K&H biztos tartalék számlán érhető el, hanem a K&H trambulin megtakarítási betétszámlán és K&H trambulin osztálykasszán is.

Az akció ideje alatt minden nap 13 szerencsés nyertes megduplázhatja K&H üdvözlet betétben elhelyezett pénzének kamatát, amennyiben megtippeli, hogy a lekötés napján összesen hány darab K&H akciós üdvözlet betét lekötés történt a K&H Bankban. A nyereményjátékban azok vesznek részt, akik 2009. május 18. és július 26. között új akciós betétet kötnek, és a lekötés napján válaszukat elküldik SMS-ben.

Címkék: