Hitelkártya a leukémiás és a limfómás betegekért!

Pénzcentrum2009. március 4. 11:00

Újabb fegyvert vetnek be a leukémia és a limfóma elleni harcban a tengerentúlon. Bevezetésre kerül egy olyan kedvezményes hitelkártya, melyek igénybe vételével a kártyabirtokos 50 dollárral járul hozzá a betegségek elleni küzdelemhez.


Forrás: cardtrak.com

Az egyszeri hozzájáruláson túl a mindenkori forgalmi díjak egy része is a betegeket támogató önkéntesek forrásait gyarapítja. A kártya - a hazánkban is ismert K&H énkártyához hasonlóan - személyre szabható, egyedi képekkel látható el. Szerepelhetnek rajta akár a betegek, akár a támogatók, vagy a kártyabirtokos számára bármilyen különös jelentőséggel bíró fotó.

Az új kártyát a tengerentúli hitelkártya specialista, a CardPartner segítségével bocsátották ki. A kezdeményezők (Leukemia & Lymphoma Society) a világ legnagyobb daganatos megbetegedések ellen küzdő önkéntes szervezetei közé tartoznak.

A kártyás vásárlásokra az első hat hónapban akciós bevezető kamat vonatkozik, de ennek mértéke ezt követően is kedvezményes mértékben kerül meghatározásra. Az aktiválást követően 50 dollár kerül a szolgálat kasszájába, de a kártyahasználat során minden egyes tranzakció a betegekért küzdő szervezet számláját növeli. Az ügyfeleknek nem számítanak fel éves díjat, vagy egyéb költségeket.

Címkék: