Állásbörzét rendez Budapest: 31 cég kínál elhelyezkedési lehetőséget a munkakeresőknek

Pénzcentrum2023. november 7. 18:40

Több száz álláslehetőséggel várja az érdeklődőket a Fővárosi Önkormányzat az első Budapest Állásbörzén november 10-11. között a Biodómban - közölték. A Fővárosi Önkormányzat cégei és intézményei – azaz a Budapest család – mintegy 27 000 munkavállalót foglalkoztatnak, stabil, és a munkaerőpiac jelentős részéhez képest kiszámítható foglalkoztatást biztosítanak. A szervezők ezért is bíznak abban, hogy az álláskeresők megtalálják majd helyüket a 31 kitelepülő cég és intézmény nyitott pozíciói között.

A börzére kilátogatók megismerhetik a fővárosi fenntartású és üzemeltetésű cégek, intézmények tevékenységét és személyesen találkozhatnak a toborzási feladatokat ellátó kollégákkal. Pályakezdőknek a Budapest-, és Roma ösztöndíjprogram, valamint az ösztöndíjas foglalkoztatás bemutatásával készülnek.

November 10-én, pénteken 9-19 óra között, 11-én, szombaton 10-16 óra között tart nyitva a rendezvény. Mindkét nap 11-15 óra között előadások, CV fotózás és tanácsadás várja a Budapest család leendő tagjait. Az első Budapest Állásbörze megszervezése mutatja, hogy a Fővárosi Önkormányzat elhivatott, hogy az infláció okozta megélhetési nehézségek ellenére is biztos munkahelyekkel támogassa fővárosiakat.

Címkék:
hrcentrum, cég, Budapest, munka, munkavállaló, állás, cégek, munkaadó, munkavállalás, főváros,