Őrült toborzásba fogott a rendőrség: ezekre a területekre keresnek embereket

Pénzcentrum2023. október 27. 20:04

Elindult a rendőrségi karrierportál: péntektől már online felületen is lehet jelentkezni a rendőrség állományába - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Mostantól a karrier.police.hu oldalon érhetőek el a rendőrség állásajánlatai, képzései és a munkakörök betöltéséhez tartozó alkalmassági feltételek. A karrierportál kiválthatja a "papír jelentkezési lapok" kitöltését, egyszerűbbé téve a folyamatot, akár mobiltelefonról is - jegyezték meg, hozzátéve, hogy aki ragaszkodik a papíralapú jelentkezéshez, a dokumentumtárból letöltheti az ehhez szükséges egységcsomagokat.

Külön menüpontokban tüntetik fel azokat a témaköröket, amelyek rendszeresen felmerülnek kérdésként a toborzások alkalmával, és az érdeklődők részletekbe menően olvashatnak az alkalmasság feltételeiről, a választható képzésekről és a jelentkezés pontos folyamatáról is.

A portál általánosságban is bemutatja a rendőrség szervezetét, az életpályamodellt, valamint más hasznos információkkal is szolgál - tették hozzá.

Többek között egészségügyi, munkavédelmi, pénzügyi, informatikai, jogi területekre várják a jelentkezőket, de fegyveres biztonsági őröket és iskolaőröket is keresnek. "Az aktuális civil állásajánlatok térképen elhelyezve is megjelennek, hiszen a lakóhelytől számított távolság döntőnek bizonyulhat a jelentkezők szempontjából" - írták.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Címkék:
rendőrség, egészségügy, munkaerőhiány, toborzás, hr centrum,