Havi 850 ezer forintért keresnek csomagfutárokat Németországba: sem végzettség, sem tapasztalat nem kell

Pénzcentrum2023. május 28. 15:06

Csomagfutárt keres az MBS Logistics Munich Magyarországról, egy közvetítőn keresztül magyar nyelvű álláshirdetést tettek közzé. Ebben leírják a jelentkezés pontos feltételeit, az elvárásokat, és azt is, mint nyújt a cég a munkavállalóinak: nettó 2400 eurós fizetést heti 40 óráért cserébe, céges telefont, és maximum 25kg-os csomagokat.

Nálunk az ember számít, nem lényeg, milyen nyelven beszélsz vagy milyen nemzetiségű vagy - mindannyian szívesen látunk benneteket! - kezdi álláshirdetését a MBS Logistics Munich nevű német szállítmányozási vállalat, melyben csomagfutárokat keresnek.

Az állás betöltéséhez elengedhetetlen a B kategóriás vezetői engedély, a kifogástalan német erkölcsi bizonyítvány és egy saját autó a munkába járáshoz. Cserébe

1800-2300 euró netto havi bért (670 - 820 ezer forint)

plusz bónuszokat kínálnak, céges telefont, Mercedes Vito típusú járműveket, és igény szerint szállást is  tudnak biztosítani.Akiknek nincs tapasztalata ebben a szakmában, azokat 4 egy napos képzésen tanítják be és az első 2 hét alatt könnyített túrákat kapnak. Hozzáteszik még, hogy általában 5 kg-nál kisebb csomagokkal lehet számolni, a legnehezebb max. 25kg. A munkahét 5 vagy 6 napos, hétfőtől péntekig, vagy szombatig. Napi kezdés délelőtt 9:00-11:00 között.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2023 februárjában a 15–74 közötti korosztályban 4,691 millióan dolgoztak, 26 ezerrel többen, mint egy éve. Érdekesség, hogy

a külföldön dolgozók száma egy év alatt  13 ezerrel fővel nőtt.

Címkék:
fizetés, bér, magyarország, külföldi munka, vállalat, német,