Agyadat eldobod: ennyi pénzt keres egy takarító a Lidlben

Pénzcentrum2023. május 4. 11:31

Takarítókat, pontosabban higiéniai munkatársakat keres a diszkontlánc, és azt sem titkolja mennyi pénzt és milyen extra juttatásokat kínál leendő alkalmazottainak ebben a pozícióban. A cég 2023-ban 4,4 milliárd forintot fordít bértömegnövekedésre.

Úgy tűnik, nem csak bolti eladókat, pénztárosokat, de takarítókat is egyre nehezebben találnak a hazai diszkontok - legalábbis erre enged következtetni az a hirdetés, amit nemrég szúrt ki a Pénzcentrum. Ebben a Lidl kiskereskedelmi lánc keres higiéniai munkatársat Budapest IV. kerületébe. A hirdetésben vonzó munkahelyi feltételeket és tisztességes bánásmódot ígérnek. 

8 órában az elérhető belépő bruttó jövedelem 421 ezer forint, mely 3 év után akár bruttó 465 ezer forintig is emelkedhet. 4 órában az elérhető belépő bruttó jövedelem 210 ezer forint, mely 3 év után bruttó 232 ezer forintig is emelkedhet. Jó tudni azonban, hogy a bruttó jövedelem magában foglalja az alapbért, pótlékokat, arra való jogosultság esetén a Lidl kártyára kapott összeget.

A munkatárs feladatai közé tartozik a tisztaság biztosítása az eladótérben, a szociális- és mellékhelyiségekben, a raktárban és a pékség területén a szelektív hulladékgyűjtés szabályait betartva. Emellett a tisztaság biztosítása az üzlet külső területén (bevásárlókocsi-tároló, a parkoló és a zöldterület, a parkolóban található hulladékgyűjtők tisztán tartása és kiürítése).

Címkék:
fizetés, forint, lidl, kereset, jövedelem, bruttó, diszkontlánc, karrier lidl,