Félmilliós fizetéssel toboroz az ALDI: rengeteg melóst keresnek ezekbe az üzletekbe

Pénzcentrum2022. május 19. 14:04

A nyár érkeztével a magyar turisztikai régiók kiemelt szerephez jutnak. Az ALDI az ott élők és a régiókban nyaralni, pihenni vágyó vendégek igényeit figyelembe véve alakítja szezonális választékát, számos intézkedéssel biztosítva a gondtalan bevásárlás lehetőségét.

Az áruházlánc június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja 10 Balaton-környéki, továbbá a Gárdonyban található üzletét. Ezek az üzletek hosszabb nyitvatartással állnak a vevők rendelkezésére.

Kiemelt balatoni áruházaiban – a nagyobb forgalomra készülve – az ALDI idén is bővíti dolgozóinak létszámát, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keres, illetve alkalmaz bolti eladókat. Összesen mintegy 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben. A jelentkezők a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak:

heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forint a járandóság.

A vállalat az ezekben az üzletekben dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ezek a kiemelt bérek a vállalat által kínált legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, melyek az egész nyári szezonban elérhetőek lesznek a fent említett üzletekben. A juttatási csomagja különösen vonzó ajánlat mindazok számára, akik az ország területéről munkát vállalnának a „magyar tengernél” a nyári időszak folyamán. Felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várják. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi, a szabadidőben pedig mindenkit vár a balatoni nyár.

Címkék:
Balaton, bér, aldi, nyár, eladó, kereset, munkaerőpiac, bérek, áruházlánc, boltos,