Nem ússza meg Curtis: jogi útra viszi a botrányt a TV2

Pénzcentrum2020. november 4. 13:05

Jogi útra tereli Curtis eltűnését a TV2: ismert, a rapper szó nélkül kihagyta a Sztárban sztár vasárnapi elődöntőjét. A csatorna szerint ezzel megszegte a szerződést, amely kapcsán megteszik a jogi lépéseket.

Szerződésszegés miatt jogi lépéseket tesz Curtis ügyében a TV2 - közölte a csatorna. Ismert, a repper nem jelent meg a műsor vasárnapi élő adásában - sem a próbákon.

Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját. A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket

- írták. A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót.

Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül

- húzta alá a TV2.

Curtis az Instagramon azzal magyarázta a távolmaradását, hogy mndenszentek napja volt, és édesapja hiánya feldolgozhatatlan számára.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni...Tudom, egy előadónak “szuperhősnek" kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok

- írta. Úgy tűnik, a csatorna nem fogadta el a magyarázatot.

Címlapkép: MTI Fotó/Nyikos Péter

Címkék:
hrcentrum, tv2, curtis, szerződésszegés,