Színt vallott Schobert Norbert: kétszer dőlt be anyagilag, százmilliókat vesztett

Pénzcentrum2020. június 17. 15:03

Schobert Norbi saját elmondása szerint kétszer is nagyon durván padlót fogott anyagilag. Egyszer a 2008-as válságkor léptek meg a pénzével, majd néhány évvel ezelőtt a BudaCash sztori rántotta be a vagyonát.

A 2008-as gazdasági válságnál a logisztikai partnerünk a cégem összes pénzével lelépett, és eltűnt valahol Thaiföldön. Több százmillió forint volt, s nekem kellett kifizetnem helyette a gyártókat. Akkor azt gondoltam, vége mindennek, az egy eléggé durva időszak volt

- mondta el a Betoné Stúdió Felforgatók című podcastjában Schobert Norbi, akinek nem ez volt az életében az egyetlen olyan időszak, amikor százmilliókat bukott.

Az összes pénzemmel, a részvényemmel és a részvényeseim pénzével a BudaCash csődöt jelentett, és berántott minket magával. Joggal bíztam benne, hogy a magyar pénzügyi szervek korrekten felügyelik a brókercégeket, és erre közölték a híreket, hogy ez a cég már 15 éve csalt. Akkor is bedőltem anyagilag

- vallotta a magyar vállalkozó, aki hozzátette, most már nincsenek hatással az életére az évekkel ezelőtti anyagi nehézségek.

Címlapkép: Balogh Zoltán / MTI
Címkék:
hrcentrum, vállalkozás, karrier, pénzcentrum.hu, válság, thaiföld, brókercégek,