Kiderült: ennyit lehet keresni eladóként a budapesti LEGO Store üzletekben

Pénzcentrum2018. november 16. 11:03

Bolti eladókat keresnek Budapestre, teljes munkaidős pozícióba. Az elvárás az, hogy a leendő munkavállaló "ne féljen a bolti munka kihívásaitól" és szeresse a vásárlókat.

Közeleg a karácsony, a LEGO pedig évek óta a slágerajándéknak számít. A játékboltokkban már novemberben elindul a karácsonyi roham, a szülők, nagyszülők egy része ugyanis nem hagyja az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást. Az üzletek tehát a következő hetekben jelentős forgalomnövekedésre számíthatnak.

Csakhogy ez jelentős kihívás elé állítja a boltokat, tekintettel a munkaerőhiányra. A Portfolio júliusi elemzése szerint 2018 második negyedévében bolti eladót, pénztárost és betanított munkást keresett a legtöbb cég.

A budapesti LEGO Store üzletek is bolti eladókat keresnek, a hirdetés szövege szerint "a LEGO játékok iránt fogékony munkatársakat teljes munkaidős eladói pozíció betöltésére, akik nem félnek a bolti munka kihívásaitól és szeretik a vásárlókat".

A hirdetésből nem derül ki, hogy pontosan milyen elvárásoknak kell megfelelnie a leendő dolgozónak, hogy kell-e kereskedelmi végzettség, tapasztalat vagy nyelvtudás. Azt viszont elárulták, hogy havonta nettó 170 ezres fizetést tudnak biztosítani az alkalmazottnak.

Nem csak teljes állású munkatársakra van szükség. Megtaláltuk a MÜISZ Iskolaszövetkezet hirdetését is, mely szerint a Kockashop részére keresnek diák-munkatársakat hosszútávra, szintén bolti eladói munkakörbe.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Elvárások és feladatok: a vásárlókkal való nyitott kommunikáció, árcímkék napi cserelese, polcok töltése, webes rendelések bolti raktárból történő kiszolgálása

- írják.

A napi munkaidő elméletileg 8 óra, de megjegyzik, részmunkaidőben dolgozó diákok jelentkezését is várják. Alapvetően hétközben kellene dolgozni, de az adventi hétvégéken előfordulhat hétvégi munkavégzés is. A hirdetésből az is kiderül, hogy 1220 forintos órabért fizetnek a diákoknak.

Címkék:
hrcentrum, karrier, fizetés, munka, álláshirdetés, állás, lego, árcímke,