Gigaüzem épül a Jászságban: rengeteg embert keresnek

Pénzcentrum2018. március 28. 15:00

Közel 3000 négyzetméteren először 70, majd további 50 új munkavállaló kezdi meg kutyafelszerelések gyártását Tiszafüreden. Az új üzemet április 3-án adják át.

Közel 3000 négyzetméteren először 70, majd további 50 új munkavállaló kezdi meg a Julius-K9® kutyafelszerelések gyártását Tiszafüreden. A vállalat legújabb üzemének ünnepélyes megnyitójára április 3-án kerül sor. A szigetszentmiklósi székhelyű K9-Sport Kft. ezzel több, mint 500 főre növeli munkatársainak létszámát.

A beruházás célja, hogy a vállalat a térségben gyártói és egyben logisztikai központot hozzon létre, ahová Tiszaderzsről, Tiszaszőlősről, Tiszaörsről, Tiszaszentimréről, Abádszalókról és Tiszafüredről is járnak dolgozók. A komplexumban a gyártáson túl minőség-ellenőrzés és csomagolás is zajlik majd, így közvetlenül indulnak útjukra a termékek német, kínai és amerikai piacokra.

A gyártója, összesen több, mint 200 embernek biztosít majd közvetlenül biztos megélhetést. Az intenzív munkaerő-toborzás jelenleg is négy megyére kiterjedően zajlik.

Címkék:
munkahely, gyár, munka, üzem, gyártás,