Kiderült: ennyit kapna az RTL-től az ÉNB új felfedezettje

Pénzcentrum2017. december 8. 16:04

A Facebookon figyeltünk fel egy bejegyzésre, amelynek írója azon dillemázik, hogy elfogadjon-e egy állásajánlatot, mellyel bekerülhet az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB) című sorozatába. Nézzük, mennyit kereshetne, és mik az ellenérvek.

Mi van olyankor, mikor kb. még 2 hónapja a legjobb barátom poénból benevezett az Éjjel-Nappal Budapestbe, aztán behívtak castingra, bementem, mert épp Pesten voltam, mondták, majd hívnak, gondoltam ennyivel le is lesz zárva, aztán tegnap délután felhívnak, hogy beválogattak? :(

- olvasható a Facebook egyik zárt csoportjában egy szerdai bejegyzés. 

A bejegyzés alatt kialakuló beszélgetésből kiderül, hogy a sorozatsztár-jelölt havi 300 ezer forintot kaphatna a szerepért.

A bejegyzéshez hozzászólók között van, aki ennyiért fel sem kelne az ágyból, és van olyan is, aki szerint a sulinál biztos jobb a sorozatban szerepelni, és ha hívják az embert, akkor bizony menjen. Szerinted mit tegyen?

Megkerestük az RTL Klubot is a fizetéssel kapcsolatos információval kapcsolatban.

Az említett adat tisztázatlan forrásból származik, így azt nem tudjuk megerősíteni. Egyébként a szerződéseinkben szereplő részletek - így a tiszteletdíjra vonatkozó adatok is - bizalmasak és kizárólag a szerződő felekre tartoznak

- közölte lapunkkal az Éjjel-Nappal Budapest kommunikációs vezetője.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Másik aspektus, hogy a jövő potenciális celebe most akkor a sulit vagy az sorozatot válassza? Bár lehet, hogy az iskola egy kicsit unalmasabbnak tűnik, mint a sorozatszereplés, mutatunk két ábrát, amely alapján úgy néz ki, cudarul lehet járni, ha valaki a korai munkát választja az iskolapad helyett. 

Fizetések

Loading...

Munkanélküliség

Loading...

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, éjjel-nappal budapest, munka, sztár, kereset, állás, sorozat,