Luxusfizetésért igazolhatott a TV2-höz Stohl András

Pénzcentrum2017. szeptember 5. 17:00

Nagy meglepetés ért mindenkit, amikor kiderült, Stohl András, aki az RTL Klub egyik meghatározó arca volt, átigazol a TV2-höz. Vajon mekkora sztárgázsit ajánlhatott a neki a csatorna?

Sokáig ment a találgatás, hogy a Sztárban sztár korábbi zsűritagja, Hajós András vállalja-e ismét ezt a szerepet, majd mikor kiderült, hogy nem, akkor indult találgatás, vajon ki ül majd a székébe? Nagy meglepetést okozott, hogy Stohl András elfogadta a TV2 felkérését, és átigazolt.

Azért is váratlan a színész-műsorvezető döntése, mert a kezdetek óta az RTL Klub egyik meghatározó arca volt. Jelenleg a csatorna egyik sorozatának, a Válótársaknak a főszereplője, korábban műsorvezetője volt a Való Világnak, a Survivor-nek, a Szombat esti láznak és a Reggelinek is.

Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalin löketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A TV2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban Sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét"

- árulta el a 24.hu-nak Stohl András, a TV2 új sztárja.

A műsor új évadában egyébként több, nagy változás is lesz, Hajóst Stohl váltja, a zsűri egyik oszlopos tagja, Bereczki Zoltán idén kihagyja ezt a szereplést egyéb elfoglaltságokra hivatkozva. Őt Papp Szabi, a Supernem zenekar énekese és gitárosa váltja. Néhány hete pedig az okozott igazán nagy meglepetést, hogy Liptai Claudiát is sikerült visszacsábítania a csatornának, és azt sem titkolták, hogy a több tévés ajánlat közül a TV2-é volt messze a legjobb.

Úgy tűnik, a magas fizetések a sztár-műsorvezetők döntésében is óriási szerepet játszanak. Nemrég Stohl például arról nyilatkozott, hogy mennyi pénzt kell ahhoz keresnie havonta, hogy fedezhesse a költségeit.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Ahhoz, hogy nullán legyek, olyan másfél milliót. Ebben a gyerektartástól a ház hiteléig sok minden benne van. Őrület, de ez még ugyanaz a házhitel, amit már akkor fizettem, amikor a Zsámbéki-féle szakítás történt a Katonával

- mondta a korábban Magyar Narancsnak Stohl utalva arra, hogy már több mint egy évtizede eljött a színházból. A színész azt is elárulta, hogy a csúcsfizetés a színházakban havi 500-600 ezer forint, az átlagkereset 300 ezer lehet, de sokan 180-200 ezer körüli fizetést visznek haza. Ötven éves korára ő már elérte, hogy a "csúcsgázsit" kapja.

Vélhetően Stohl a TV2-től olyan fizetést kap, hogy nem igen lesz gondja azzal, miből is fizesse a gyerektartást, és a lakáshitelt, és talán az egyéb munkáinak köszönhetően még egy kis megtakarításra is lehetősége nyílik majd.

Címlapkép: MTI

Címkék:
karrier, fizetés, rtl klub, tv2, gázsi, műsorvezető, sztárgázsi, lakástakarék,