Ez szép summa: ennyit keresett Cseh, Hosszú és a többi magyar a vizes VB-n

Pénzcentrum2017. július 31. 16:38

Magyar sportolóként nemcsak a dicsőség lehet a tiéd, ha jól szerepelsz egy-egy világversenyen, hanem állami jutalomként milliókat is hazavihetsz. A Pénzcentrum azt számolta ki, mennyit kerestek a magyar úszók a budapesti vizes VB-n.

Nemrég foglalkoztunk azzal, hogy első érmükkel mennyit keresett Hosszú Katinka és Cseh Laci a vizes VB-n. Cikkünkben utánajártunk, hogy a hatályos jogszabályok alapján mitől függ, hogy egy sportoló mekkora állami jutalomban részesül, egy-egy jól sikerült Európa- vagy világbajnokság után.

KATTINTS! Ezek a legjobb használt autók 2 millió forint alatt

Mivel tegnap véget ért a hazánk által megrendezett eddigi legnagyobb sportesemény, most már azt is tudhatjuk, hogy mely versenyzőnk, mekkora összeget nyert szereplésével.

Loading...

Ha emiatt megjött volna a kedved a vizes sportok valamelyikéhez, akkor a következő táblázatban tudsz arról tájékozódni, hogy a következő VB-n, amit Dél-Koreában rendeznek, milyen pénzjutalomra számíthatsz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Loading...

(Az eredmények a 24.hu-ról származnak)

Loading...

Címkék:
karrier, ennyit keres, Budapest, úszás, siker, hosszú katinka, vízilabda, vb,