Meghirdették az álommelót: még heti nyolc órát sem kell dolgozni

Pénzcentrum2017. február 11. 13:01

Ha imádod a csokoládét és hajlandó vagy róla őszintén véleményt mondani, akkor valószínűleg megtaláltuk számodra a tökéletes állást. A világ egyik vezető édesség gyártója a Mondelez hirdetett meg egy új pozíciót: részmunkaidőben felvennének egy C S O K I K Ó S T O L Ó T!


A Mondelez Internationalhoz  többek között olyan márkanevek tartoznak, mint a Milka, az Oreo vagy a Cadbury. Ez cég keres most egy új dolgozót, mégpedig csokoládé, és csokoládéital kóstolói munkakörbe.

KATTINTS! 10 cég uralja a boltokat: bármit veszel, ők járnak jól

Álláshirdetésükben azt írják, hogy olyasvalakit keresnek, aki megkóstolja a különböző finomságokat és őszinte, objektív véleményt tud róluk formálni, persze mindezt egy képzett csapattal együttműködve. A sikeres pályázó ugyanis segít majd a Mondelez új termékeit tökéletesíteni.

A kóstoló legfőbb feladati az alábbiak lesznek:

  • Tárgyilagos és őszinte visszajelzés a csokoládék és csokoládéitalok kóstolása után
  • Következetes véleményformálás
  • Vélemények megosztása, csapatmunka

KATTINTS! Te is a hűtőben tartod a csokoládét? Azonnal vedd ki!

A kóstolóval szembeni elvárások:

  • Legyél szenvedélyes édességrajongó
  • Legyél őszinte és legyen saját véleményed
  • Tudj csapatban dolgozni és legyél kommunikatív
  • Beszélj angolul

Az a szerencsés, aki végül megkapja az állást annak részmunkaidőben kell dolgoznia, mindössze 7,5 órát egy héten egy angliai városban, Reading-ben. A munkaidő napi 2,5 óra keddtől- csütörtökig.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Sör és gin kóstolói munka is létezik

Nemrég írtunk arról, hogy a Carlsberg sörgyártó cég ajánlott egy állást Szingapúrban, amelyben 4 órán keresztül sört kellett inni és képviselni a márkát. Ezért pedig nem is keveset: 4 millió forintot lehetett bezsebelni.

De létezik ma már például gin kóstoló is, akinek az a feladata, hogy végigkóstolja az új gineket, látogatja a szeszfőzdéket, és segít az új márkák és ízek kidolgozásában. Ezzel a munkával ráadásul rengeteget lehet utazni, hiszen az Egyesült Királyság és Európa különböző pontjain kell segíteni a ginfőzdék munkáját.

 

Loading...

Címkék:
karrier, munka, csokoládé, állás, csoki, kóstolás, mondelez, carlsberg,